Follybos

Folly's zijn bouwwerken die geen functie hebben. Het kan gaan om grappige of opvallende bouwwerken. Bij de bouw van een folly is veel creativiteit gebruikt. In het Follybos staan meerdere follies die zijn gebouwd met het doel om mensen te verrassen. Iedereen kan in het Follybos zijn/haar fantasie de vrije loop laten gaan.

Tegelkasteel

Aan de rand van het Follybos staan de uitkijktorens van een kasteel. De vijf meter hoge toren is volledig van stoeptegels gebouwd. In deze toren zitten verschillende beelden gemetseld. Wanneer je op de torens staat kijk je uit over het gehele terrein van de Farm & Country Fair. Mis deze torens niet als je het Follybos bezoekt.

Theepot

Heb je wel eens in een levensgrote theepot gestaan? Ontdek hoe wijnflessen in een theepot terechtkomen.

Bloemen en planten

Wanneer je door het bos dwaalt, tref je allerlei bloemen en planten aan. Ondanks de gulzige konijnen, muizen en egels, staan er toch vanaf het vroege voorjaar bloeiende planten te pronken.

Follyrijk

Het Follyrijk mag je niet overslaan. Ondek de schitterende wereld van vlinders en tulpen. Mis vooral de rode tunnel en de flessenkoepel niet! Door middel van licht, geluid en water is het Follyrijk een onvergetelijke ervaring.

Openingstijden

Het Follybos kan bezocht worden door groepen vanaf 10 personen en uitsluitend op afspraak. Daarnaast kan er een arrangement geboekt worden in combinatie met de boerderij, het kinderwagenmuseum of één van de andere musea of collecties. Kies vooraf iets uit en we vertellen je er tijdens een rondleiding alles over.

Farm & Country Fair

Tiijdens de Farm & Country Fair in juni ontvangt iedere bezoeker een kaartje voor eenmalig bezoek aan het Follybos. Dit kaartje is alleen geldig tijdens de Fair, zie www.countryfair.nl